Stávaš sa navždy zodpovedný za to, čo si k sebe pripútal. (A.S.Exupéry)

krst knihy Tisíc očí - Thousand eyes

16.09.2008 20:38

V mene autorky Sone Macejákovej Vás pozývam na krst knihy Tisíc očí - Thousand eyes. Je to kniha skôr pre deti, ale pre mňa je zaujímavá tým, že je to zbierka dlhoročných Soninych skúseností s pomáhaním deťom z rôznych skupín pomocou jej psíkov.

KRST knihy TISIC OCI pozvanka.pdf (1 021,5 kB)

Soňu som spoznala na festivale v J.Bohuniciach, kde ma zaujala (akoinak) preto, že ju po areáli venčila jej hnedá labradorka Bria. Soňa je vcelku zaujímavá, aj keď pre mňa (a asi aj pre viac ľudí) trošku zvláštna osôbka, snažiaca sa dostať do povedomia canisterapiu a celkovo pomoc psíkov v rôznych formách (okrem svojej fenky máva doma psíky v predvýchove na budúce vodiace psy pre nevidiacich).

 

Tak ak máte v nedeľu 21.9.2008 čas a chuť stráviť zopár chvíľ so svojimi psíkmi alebo aj bez medzi deťmi z detských domovov a množstvom iných psíkov, ktorí budú tiež krstiť knihu, futbalové ihrisko v Ivanke pri Dunaji je to správne miesto na strávenie nedeľného popoludnia s krásnou myšlienkou. Krst knihy sa bude konať o cca 14:00 hod. v rámci 3. ročníka tradičnej benefičnej akcie Spomienka na leto 2008 (od 10:30 do 17:30 hod.). Krstí sa za každého počasia!

Poznámka: Organizátori benefičnej akcie budú vyberať vstupné, avšak ak pôjdete na krst knihy, mali by Vás pustiť zdarma!

 

Tak sa na Vás teším, pokojne rozpošlite pozvánku ďalej - Soňa písala, že keďže kniha vznikala 10 rokov, jej krst by mal byť náležite veľkolepý - to znamená, že čím viac ľudí a psíkov, tým lepšie! :)

 

 

 

Vyhľadávanie

Kontakt

Lucia Piešťany